Szukaj...
Konto
Mój koszyk
0
Szukaj...
Konto
redeem Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych
Koper włoski (Foeniculum vulgare) to roślina z rodziny selerowatych, a jego owoc jest wykorzystywany zarówno w celach spożywczych, jak i zdrowotnych. Oto więcej informacji na temat owocu kopru włoskiego:
Składniki: Cały, wysuszony owoc kopru włoskiego (Foeniculi fructus) – 100%.
Właściwości prozdrowotne:
Sposób użycia: Przygotuj napar: Rozdrobnij 1 łyżeczkę owocu kopru włoskiego (np. w młynku) i zalej 1 szklanką wrzącej wody (250 ml). Naparzaj pod przykryciem przez 10-15 minut. Przecedź i pij ciepły, świeży napar. W przypadku zbyt intensywnego aromatu można użyć nierozdrobnionego owocu kopru do przygotowania naparu. Koper włoski może być pomocny w wielu aspektach zdrowia, w tym w układzie pokarmowym.
Pamiętaj, że to tylko ogólne informacje, a w razie konkretnych problemów zawsze warto skonsultować się z lekarzem lub specjalistą ds. żywienia.
Producent: Zakład Konfekcjonowania Ziół Flos Elżbieta i Jan Głąb spółka jawna 98-345 Mokrsko 118.
Warunki przechowywania: Przechowywać owoc kopru włoskiego w suchym miejscu, chroniąc go przed światłem.
Masa netto: 50 g.
check_circle
check_circle
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register