- Obecnie brak na stanie

Konto
Naturalna witamina C jest pozyskiwana z kiszonej kapusty przy użyciu innowacyjnej, dwustopniowej metody BI-Fermentacji. Proces ten wykorzystuje ziemniaki i grzyby Micrococcus luteus do ekstrakcji witaminy C, przekształcając kapustę w sorbitol, który następnie poddawany jest biofermentacji nadkrytycznej. Produkt jest w pełni naturalny i jego jakość została potwierdzona w polskim laboratorium.
Naturalna witamina C jest pozyskiwana z kiszonej kapusty przy użyciu innowacyjnej, dwustopniowej metody BI-Fermentacji. Proces ten wykorzystuje ziemniaki i grzyby Micrococcus luteus do ekstrakcji witaminy C, przekształcając kapustę w sorbitol, który następnie poddawany jest biofermentacji nadkrytycznej. Produkt jest w pełni naturalny i jego jakość została potwierdzona w polskim laboratorium.
Witamina C 1000mg z Kapusty i Naturalnych Składników Roślinnych w Proszku - Skarby Gai 100g
Akceptuję zasady polityki prywatności
redeem Kupując ten produkt możesz zebrać 1 punkt lojalnościowy . Twój koszyk będzie zawierał 1 punkt Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .
Witamina C w proszku (kwas L- Askorbinowy) Skarby Gai stanowi suplement diety, w którym witamina C została pozyskana z kapusty kiszonej metodą BI-fermentacji i jest w 100% naturalna. Dodatkowo, w opakowaniu załączona jest miarka, która zapewnia wygodę stosowania witaminy C.
Produkcja drobnego, białego proszku z kapusty przebiega całkowicie naturalnie, bez wykorzystania chemii i sztucznych substancji. Pozyskiwana z kapusty przy użyciu ziemniaków i grzybów z rodziny Micrococcus luteus. Rozkładają one kapustę do postaci sorbitolu, który następnie poddawany jest procesowi biofermentacji nadkrytycznej.
Opakowanie zawiera 100g naturalnej witaminy C z kiszonej kapusty - 66 porcji.
Zalecana dawka i ilość składnika aktywnego w zalecanej dziennej dawki do spożycia:
½ miarki proszku - 1000mg witaminy C (RWS 1250%)
½ miarki proszku (1g) wsypać do szklanki, uzupełnić wodą lub sokiem i bardzo dokładnie wymieszać. Taki napój należy pić 1 raz dziennie i spożywać najlepiej rano lub pół godziny przed posiłkiem.
Witamina C z kapusty Skarby Gai - jakość przede wszystkim.
Jakość witaminy C Skarby Gai jest potwierdzona badaniami przeprowadzonymi w laboratorium. Co więcej, produkt jest w 100% naturalny, przez co stanowi bezpieczny i najwyższej jakości witaminę C. Dodatkowo, do jej uzyskania wykorzystano kapustę i surowce roślinne nie poddane modyfikacji genetycznej. Produkt końcowy jest wolny od różnego rodzaju zanieczyszczeń mikrobiologicznych i metali ciężkich, co zawdzięcza dwustopniowemu oczyszczaniu.
Dodatkowo, witamina C z kapusty od Skarby Gai jest zgłoszona do GIS i jest idealna i bezpieczna zarówno dla osób dorosłych, jak i dla dzieci.
Czystość preparatu: 100% witaminy c (kwasu l-askorbinowego) na 1g produktu.
Środki ostrożności: Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji i nie można tego suplementu diety stosować jako zamiennika zróżnicowanej diety. Nie należy stosować suplementu przez osoby z predyspozycjami do kamieni nerkowych lub chorujące na kamicę nerkową.
Opis
Kody
check_circle
check_circle